مصرف رب گوجه اسپتیک بهترین راه درمان برای بیماران ایدز

فواید مصرف رب گوجه اسپتیک را باید بدانید. این فرد دچار اریتم نشد و از مطالعه خارج شد. دو آزمودنی به دلایل شخصی غیر مرتبط با درمان مطالعه را تکمیل نکردند.

جمع آوری و تجزیه و تحلیل خون.
نمونه خون در روز صفر و پس از 4 و 10 هفته از درمان جمع آوری شد. سرم از نمونه های خون تهیه شد و تا زمان تجزیه و تحلیل در دمای 20- درجه سانتیگراد نگهداری شد.

آنالیز کاروتنوئیدها در سرم به روش HPLC انجام شد. محتوای کاروتنوئیدها در رب گوجه فرنگی همانطور که قبلا توضیح داده شد تعیین شد.
سطوح کاروتنوئید پوست با استفاده از طیف سنجی بازتابی تعیین شد. کف دست برای اندازه گیری پوست انتخاب شد. القای اریتم و اندازه گیری رنگ پوست.

تابش اشعه ماوراء بنفش برای القای اریتم تنها به پوست پشتی (ناحیه کتف) با استفاده از شبیه ساز خورشیدی (SOL3 Hönle، مونیخ، آلمان) اعمال شد.

قبل از مطالعه، MED فردی برای هر آزمودنی تعیین شد. در روز 0 و بعد از هفته 4 و هفته 10، پوست شرکت کنندگان با 1.25 MED تابش شد. رنگ پوست با کروماتومتری (کروماتومتر Minolta CR 200، Ahrensburg، آلمان) با استفاده از سیستم رنگ سه بعدی (L-, a-, b-value) ارزیابی شد.

L-value پارامتری برای روشنی پوست است، b-value (محور آبی/زرد) نشان دهنده رنگدانه است.

مقدار a (محور قرمز/سبز) معیاری برای تشکیل اریتم است و مقدار Δa (مقدار a 24 ساعت پس از تابش منهای مقدار a قبل از تابش) برای تعیین کمیت پاسخ پوست به تابش UV استفاده شد.

آمار.
تجزیه و تحلیل آماری با برنامه Biostatistik (Glantz، نسخه 4.02؛ Maidenhead، UK) انجام شد. برای مقایسه دو گروه شاهد و تیمار از آزمون Wilcoxon-Mann-Whitney استفاده شد.

از آزمون Wilcoxon برای بررسی روند در مقایسه با پیش تیمار در هر گروه استفاده شد. تفاوت ها در هر نقطه زمانی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و زمانی که P <0.05 معنی دار در نظر گرفته شد. داده ها به صورت میانگین ± sem ارائه می شوند.

سطح سرم و کاروتنوئید پوست: افزایش سطح لیکوپن سرم با مصرف روزانه 40 گرم رب گوجه فرنگی مشاهده شد که حدود 16 میلی گرم لیکوپن در روز را فراهم می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.